ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Αγχώδεις ασθενείς

 
Το άγχος είναι ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας στην Οδοντιατρική.
 
Πολλοί άνθρωποι είναι τόσο ανήσυχοι για την επίσκεψη στον Οδοντίατρο που αμελούν σοβαρά τη στοματική τους υγεία. 
 
Γνωρίζουμε πλέον από έρευνες ότι πάνω από το  10%  των επισκεπτών κάθε Οδοντιατρείου αισθάνονται έντονο άγχος και  πάνω από 30% άγχος μέτριου βαθμού. 
 
Είναι σημαντικό να επισκέπτεστε τον οδοντίατρό τακτικά  ώστε να μπορεί να αξιολογήσει και να εξαλείψει τα προβλήματα οδοντιατρικής φύσης που σας ταλαιπωρούν. Εάν επιδεινωθεί η κατάσταση μπορεί να γίνει μη αναστρέψιμη, επώδυνη ή οικονομικά ασύμφορη.
 
Αντιλαμβανόμαστε  ότι η Οδοντιατρική περίθαλψη μπορεί να προκαλέσει υψηλό βαθμό ανησυχίας . Η πολύχρονη εμπειρία με φοβικούς ασθενείς μας επιτρέπει να κατανοούμε απόλυτα τη δυσάρεστη αυτή κατάσταση.  Τα πράγματα δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο φαντάζεστε! Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε και να είστε βέβαιοι ότι αντιλαμβανόμαστε  το φόβο σας και είμαστε απόλυτα έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε με πολλούς τρόπους. 
 
  • Η ηλεκτρονική αναισθησία που χορηγούμε βοηθά σημαντικά στην εξάλειψη του πόνου που αποτελεί τη συχνότερη πηγή άγχους. 
  • Αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο σε σας και προσφέρουμε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μια πιο χαλαρή προσέγγιση στη θεραπεία, με συχνότερα διαλείμματα  γιατί θεωρούμε ότι η ψυχική ηρεμία είναι υψίστης σημασίας.
  • Εάν κριθεί αναγκαίο κανονίζουμε  ξεχωριστή συνεδρία για να σας επιτρέψουμε να εξοικειωθείτε καλύτερα με το περιβάλλον  και να ενημερωθείτε για μεθόδους που θα σας βοηθήσουν  να ξεπεράσετε τη φοβία σας.
  • Το φυσικό περιβάλλον παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Έχουμε απαλλάξει το χώρο από τις μυρωδιές που παραδοσιακά συνδέονται με την οδοντιατρική, Η χαλαρωτική μουσική μπορεί επίσης να βοηθήσει. Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν επίσης τεχνικές απόσπασης της προσοχής, όπως να ακούν τη δική τους μουσική κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 
Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερη ανησυχία για κάποια οδοντιατρική εργασία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά πριν το προκαθορισμένο σας ραντεβού για να σας προετοιμάσουμε κατάλληλα για την επίσκεψη σας.  
Υποσχόμαστε ότι θα επιδιώξουμε η θεραπευτική εμπειρία σας να γίνει άνετα  και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα!
 
Ακολουθήστε μαζί μας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής  πατώντας like και share στη σελίδα μας στο Facebook

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια