ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Αισθητική ανάλυση

 
Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό και αντανακλά μια ξεχωριστή προσωπικότητα. 
  
Ολοένα και περισσότεροι ασθενείς αναζητούν θεραπεία με πρωταρχικό μέλημα την αισθητική βελτίωση  της οδοντοστοιχίας τους. Η αλήθεια είναι ότι δε γεννιούνται όλοι με ίσια, αστραφτερά δόντια και ,όσο μεγαλώνουμε, ο χρόνος αφήνει σημάδια επάνω τους.
Ορθοδοντικά προβλήματα, βλαβερές συνήθειες όπως
  • το κάπνισμα,
  • η αμέλεια της στοματικής υγιεινής ,
  • ο φόβος και πολλοί ακόμα παράγοντες
υποβαθμίζουν την αισθητική του στόματος και κατ επέκταση του προσώπου.

Εάν διστάζετε να χαμογελάσετε μην ανησυχείτε, το διορθώνουμε !
Τα καλά νέα είναι ότι ακόμα κι αν δεν έχετε γεννηθεί με ένα αρμονικό, λευκό χαμόγελο, υπάρχουν πολλές μέθοδοι με τις οποίες μπορούμε να το βελτιώσουμε αισθητά.
 
  • Η εργασία μας ξεκινά με λήψη φωτογραφιών καταρχήν όλου του προσώπου και στη συνέχεια των δοντιών. Ακολουθεί η λήψη αποτυπωμάτων του οδοντικού φραγμού για την κατασκευή γύψινων εκμαγείων.
  • Στο επόμενο βήμα μελετάμε το χαμόγελό σας  με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας και τη συνεργασία του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου. Χρησιμοποιώντας τεχνικές χαρτογράφησης και ειδικές μετρήσεις καθορίζουμε τις  βελτιώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν στην εμφάνισή σας. 
  • Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε μια σειρά εικόνων  για τα ορατά  προβλήματα  και τις πιθανές λύσεις που σας προτείνουμε.  
  • Επίσης θα σας δείξουμε, εάν επιθυμείτε, παραδείγματα περιπτώσεων παρόμοιων με τη δική σας και θα σας εξηγήσουμε  πώς επιτεύχθηκαν τα αποτελέσματα.  
Με τα παραπάνω εργαλεία, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να αντιληφθείτε, σε προσομοίωση, το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων πριν αυτές πραγματοποιηθούν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα γιατί πολλοί ασθενείς διστάζουν να ξεκινήσουν , καθώς ανησυχούν για το αν η τελική εικόνα τους ικανοποιήσει. 
 
Η αισθητική ανάλυση μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε αυτό που χρειάζεστε : μια ματιά στο μέλλον, δηλαδή προβλέψιμες οδοντιατρικές αποκαταστάσεις που ικανοποιούν τις αισθητικές σας ανάγκες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε τι δεν σας αρέσει στο χαμόγελό σας και μεις θα σας εξηγήσουμε πώς μπορούμε να το διορθώσουμε. Είναι τόσο απλό !
 
Ακολουθήστε μαζί μας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής  πατώντας like και share στη σελίδα μας στο Facebook

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια