ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Γενικά

 
Αν επιθυμείτε να βελτιώσετε το χαμόγελο σας και να ενημερωθείτε για τις αισθητικές λύσεις που προσφέρει η Οδοντιατρική δεν είστε οι μόνοι!
 
Όλοι θέλουμε να φαινόμαστε και να νιώθουμε νεότεροι, υγιείς και ελκυστικοί. Στις κοινωνικές συναναστροφές ένα από τα πρώτα στοιχεία που προσέχει κανείς είναι το χαμόγελό.
 
Η αισθητική οδοντιατρική είναι παντού είναι στα πρόσωπα πολλών ανθρώπων που θα συναντήσετε, αν και μπορεί να μην το γνωρίζετε. Στενοί σας φίλοι  μπορεί να έχουν λευκάνει τα δόντια τους ή να έχουν τοποθετήσει όψεις. Εσείς μπορεί απλώς να έχετε προσέξει τη θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή τους.
 
  • Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στην πρακτική μας είναι να διαπιστώνουμε πόσο αλλάζει η εμφάνιση και η ψυχολογία των ασθενών που αναλαμβάνουμε. Πολλοί άνθρωποι αποδέχονται να ζουν με ένα χαμόγελο που δεν τους ικανοποιεί, καθώς δε συνειδητοποιούν ότι η κατάσταση δεν είναι αμετάκλητη. Ένα λευκότερο, υγιέστερο και καλοσχηματισμένο χαμόγελο, μπορεί να προσφέρει λάμψη, αυτοπεποίθηση και  να  ενισχύσει τις κοινωνικές σας σχέσεις.  
  • Η αισθητική είναι συνδυασμός τέχνης και επιστήμης και τον εφαρμόζουμε καθημερινά, σε όλα τα περιστατικά  της  κλινικής μας πράξης. Οι νεώτερες εξελίξεις στην οδοντιατρική τεχνολογία μας επιτρέπουν να ενισχύουμε το  χαμόγελο με πολλούς τρόπους, και συχνά σε λιγότερα ραντεβού και με μικρότερο κόστος από όσο ίσως φαντάζεστε. Με σύγχρονες μεθόδους αντικαθιστούμε τα μεταλλικά  σφραγίσματα και άλλες αποκαταστάσεις δοντιών που γίνονται από χρυσό, αμάλγαμα, και άλλα μέταλλα. Τα υλικά που σήμερα διαθέτουμε (ρητίνη, πορσελάνη κ.α) έχουν εξαιρετική αντοχή και μοιάζουν περισσότερο από ποτέ σε εμφάνιση και αίσθηση με τα φυσικά δόντια. 
  • Σε αντίθεση με την κλασσική οδοντιατρική, πολλές από τις εργασίες της αισθητικής Οδοντιατρικής είναι προαιρετικές, γι αυτό είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ακριβώς ποιες είναι οι επιλογές σας. Χρησιμοποιούμε ενδοστοματική ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης για την εκπαίδευση των ασθενών μας και για να εξασφαλίσουμε ότι είναι πλήρως ενημερωμένοι.  

 

 
Στο Ιατρείο μας, καθένας από σας είναι ξεχωριστός, το ίδιο και οι αισθητικές του ανάγκες. Θα προσαρμόσουμε το σχέδιο θεραπείας με βάση την οικονομική σας δυνατότητα, το χρονικό πλαίσιο, και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε εξαιρετική οδοντιατρική φροντίδα για τους ασθενείς μας, και αυτή περιλαμβάνει ποιοτικές αισθητικές αποκαταστάσεις . 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας εάν επιθυμείτε μία δωρεάν αισθητική αξιολόγηση. 
 
Ακολουθήστε μαζί μας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής  πατώντας like και share στη σελίδα μας στο Facebook

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια