ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Ασθενείς εκτός πόλης

Αναλαμβάνουμε την Οδοντιατρική περίθαλψη ασθενών από άλλες περιοχές.

Για τη διευκόλυνση σας μπορούμε κατόπιν συνεννόησης να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα επισκέψεων ώστε οι οι προκαθορισμένες συναντήσεις να γίνονται συχνότερα και η θεραπεία να ολοκληρωθεί συντομότερα .

Εάν επιθυμείτε μπορούμε να προχωρήσουμε σε μία προκαταρκτική  εκτίμηση της κατάστασης σας . Επικοινωνήστε τηλεφωνικά, στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα αναγράφοντας  τα πλήρη στοιχεία σας. Περιγράψτε με σαφήνεια το πρόβλημα που σας απασχολεί  και τις προσδοκίες σας και επισυνάψτε εάν έχετε , σχετικές φωτογραφίες ή ακτινογραφίες των δοντιών στα οποία θα παρέμβουμε

Ορισμένες Οδοντιατρικές εργασίες (αποτρύγωση,εμφράξεις,bonding,λεύκανση, τοποθέτηση κοσμημάτων δοντιών, εξαγωγές,χειρουργικές επεμβάσεις κ.α) ολοκληρώνονται την ίδια μέρα. Οι προσθετικές Οδοντιατρικές εργασίες (στεφάνες, γέφυρες κλπ) μπορούν να ολοκληρωθούν σε 2-3 επισκέψεις, με χρονοδιάγραμμα που είναι βολικό για εσάς.

Εάν επιλέξετε να επισκεφτείτε τη Βέροια , παράλληλα με την Οδοντιατρική σας αποκατάσταση θα έχετε  τη δυνατότητα να γνωρίσετε  μία από τις αρχαιότερες και ωραιότερες πόλη της Ελλάδας, με αξιοθέατα μεγάλης ιστορικής σημασίας και φυσικής ομορφιάς , όπως το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, τη συνοικία της Μπαρμπούτας , με αναλλοίωτα τα σημάδια της Βεροιώτικης αρχιτεκτονικής,  και τις 72  μοναδικές Βυζαντινές Εκκλησίες που διαθέτει. Πλησίον της πόλης βρίσκεται η Βεργίνα, με το ξακουστό τάφο του Φιλίππου Β και το σύγχρονο μουσείο, με εκθέματα από όλη τη Μακεδονία.

 

Ακολουθήστε μαζί μας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής  πατώντας like και share στη σελίδα μας στο Facebook

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια