ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Βιογραφικό

Μεγάλωσα στη Βέροια και ολοκλήρωσα τις σπουδές μέσης γενικής εκπαίδευσης στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο, αποφοιτώντας με βαθμό "άριστα". Εισάχθηκα το 1989, κατόπιν Πανελλαδικών εξετάσεων, στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου  παρακολούθησα 4 Οδοντιατρικά συνέδρια και εργάστηκα για 3 χρόνια ως βοηθός Οδοντιάτρου σε ιατρείο καθηγητή Πανεπιστημίου. Έλαβα το πτυχίο μου το έτος 1995 με βαθμό "Λίαν καλώς". 
 
Το ίδιο έτος επιλέχθηκα στο διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης, στο τμήμα Οδοντοφατνιακής χειρουργικής, εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας του Α. Π. Θ.  Παράλληλα με τις σπουδές μου, συμμετείχα στην κλινική άσκηση των προπτυχιακών φοιτητών  του πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσα το 1997 τη μετεκπαίδευση στον τομέα της χειρουργικής στόματος με τη μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία μου για τις κύστεις των γνάθων.
 
Ακολούθως υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία έχοντας τη χαρά να είμαι Οδοντίατρος της 21ης Ταξιαρχίας Πεζικού και Τεθωρακισμένων στην Κομοτηνή. Συνέχισα, με την ειδικότητα του οπλίτη Οδοντιάτρου στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης απ' όπου πήρα το απολυτήριο.
 
Από το 1999 μέχρι σήμερα διατηρώ στη Βέροια ιδιωτικό ιατρείο όπου εξασκώ επίσημα την Οδοντιατρική .
 
Παραμένω στην αιχμή της εκπαίδευσης με την τακτική συμμετοχή μου σε συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν την αισθητική και κλασσική Οδοντιατρική. 
 
Είμαι μέλος του Οδοντιατρικού συλλόγου Ημαθίας, της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και ενεργός εθελοντής Οδοντίατρος του συλλόγου "Πρωτοβουλία για το παιδί" .
 
ΣΤΟΧΟΣ 
Να υπερβαίνω συνεχώς τις προσδοκίες των ασθενών μου και να το πράττω με οδηγό τα λόγια του Ν. Καζαντζάκη: "αγάπα το συνάνθρωπο, είσαι εσύ."

 

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια