ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Γιατί να μας επιλέξετε;

Γνωρίζουμε ότι μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε Oδοντίατρο για εσάς ή την οικογένειά σας. Γνωρίζουμε επίσης  ότι όταν έρχεστε στο Ιατρείο μας έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για τους εξής λόγους:

 • ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

  Δε σας αφήνουμε να περιμένετε όταν πονάτε. Τα επείγοντα περιστατικά πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα , γι αυτό φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε ένα κενό στο καθημερινό μας πρόγραμμα για να σας αναλάβουμε την ημέρα που θα μας καλέσετε.

 • ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ.

  Η υγεία και ασφάλειά σας είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Παρέχουμε ένα υγιές περιβάλλον για την οδοντιατρική σας θεραπεία με εφαρμογή αυστηρού πρωτοκόλλου απολύμανσης - αποστείρωσης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISO. Πολλά από τα μέσα που χρησιμοποιούμε είναι μιας χρήσης.

 • ΠΡΟΣΒΑΣΗ

  Η πρόσβαση στο Οδοντιατρικό μας κέντρο είναι ιδιαίτερα εύκολη από όλους τους δρόμους,καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και διαθέτει χώρο ελεύθερης στάθμευσης ενός αυτοκινήτου στην πίσω πλευρά. Εναλλακτικά, υπάρχει δημοτικό πάρκινγκ σε πολύ κοντινή απόσταση.

 • ΑΝΕΣΗ

  Μια επίσκεψη στον οδοντίατρο δεν πρέπει πλέον να είναι δυσάρεστη ή τρομακτική. Από την αίθουσα αναμονής μέχρι την Οδοντιατρική καρέκλα, όλα έχουν σχεδιασθεί με γνώμονα τη δημιουργία άνετου και χαλαρωτικού περιβάλλοντος. Για να κάνουμε την επίσκεψή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία, όπως για παράδειγμα ηλεκτρονική αναισθησία για να ελαχιστοποιούμε τον πόνο της ένεσης.

 • ΣΧΕΣΕΙΣ

  Επενδύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις και είμαστε υπερήφανοι που οι περισσότεροι νέοι ασθενείς παραπέμπονται σε μας από ασθενείς που έχουμε ήδη αναλάβει στο παρελθόν. Για να το πετύχουμε αυτό, εκτός των άλλων, σας εξηγούμε αναλυτικά τα στάδια της θεραπείας και σας καλούμε να εκφράσετε όσες απορίες χρειάζεται να λύσετε για να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι για την επιλογή σας.

 • 1

 • ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

  Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτική σας ζωή και τα προσωπικά δεδομένα. Ως εκ τούτου συμμορφωνόμαστε πλήρως με όλες τις νομικές υποχρεώσεις προστασίας τους και δεν τα αποκαλύπτουμε ποτέ και πουθενά.

 • ΗΘΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

  Ακολουθούμε υψηλά ηθικά και επαγγελματικά πρότυπα και δεσμευόμαστε για εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και σεβασμό προς όλους.

 • ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  Διαθέτουμε κλινική εμπειρία 19 ετών, που μας βοηθά να αντιμετωπίζουμε μεγάλο αριθμό οδοντιατρικών περιστατικών πάσης φύσεως με γνώση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Η ενημέρωση κάθε επαγγελματία, ειδικά στον ιατρικό χώρο, πρέπει να συνεχίζεται δια βίου. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Οδοντιατρικής, για να μπορούμε να παντρεύουμε διαχρονικά τις κλασσικές με τις σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης.

 • ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Χρησιμοποιούμε υλικά τελευταίας γενιάς και δεν κάνουμε ποτέ "εκπτώσεις" στην ποιότητά τους. Για μας δεν έχει σημασία το βραχυπρόσθεσμο όφελος αλλά πάντα το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Για να το εξασφαλίσουμε και να το διατηρήσουμε επιλέγουμε διεθνείς εταιρείες, με άριστη υλικοτεχνική υποδομή, που έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους στο χρόνο.

 • 1

 • ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ

  Συνεργαζόμαστε με 3 εργαστήρια, με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στην Οδοντική τεχνολογία. Οι οδοντοτεχνίτες μας διέπονται από τις ίδιες με μας αρχές, περί ορθής κατασκευής, γνώσης και χρήσης άριστων υλικών. Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι αποκαταστάσεις που θα τοποθετηθούν στο στόμα σας κατασκευάζονται με τα πιο υψηλά κριτήρια ποιότητας, βιοσυμβατότητας και αντοχής στο χρόνο.

 • ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

  Είμαστε βέβαιοι για την ποιότητα των Οδοντιατρικών αποκαταστάσεων που τοποθετούμε, γι αυτό παρέχουμε συγκεκριμένη χρονικά εγγύηση επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης σε περίπτωση που συμβεί κάτι απρόσμενο . Γενική προϋπόθεση για να ισχύσει είναι να ακολουθείτε τις οδηγίες μας για τη φροντίδα τους και να τις ελέγχουμε ανά χρονικά διαστήματα που θα καθορίσουμε και θα σας ανακοινώσουμε με την ολοκλήρωση της θεραπείας.

 • ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ

  Ο προληπτικός επανέλεγχος είναι απαραίτητος για τη διατήρηση επί μακρόν του θεραπευτικού αποτελέσματος και για την έγκαιρη ανίχνευση μελλοντικών προβλημάτων. Στο Οδοντιατρικό μας κέντρο παρέχουμε δωρεάν επανέλεγχο σε όλους τους ασθενείς μας και προσφέρουμε υπηρεσία υπενθύμισης για την προληπτική σας εξέταση ανά 6 μήνες, εφόσον το επιθυμείτε.

 • ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Αναλύουμε και επανασχεδιαζουμε, πρώτα ψηφιακά και έπειτα στο εκμαγείο, το χαμόγελο σας για να μπορείτε να εξακριβώσετε το αποτέλεσμα πριν συμφωνήσουμε για την έναρξη των εργασιών.

 • ΔΑΠΑΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  Γνωρίζουμε ότι μια οδοντιατρική δαπάνη μπορεί μερικές φορές να είναι απρόβλεπτη. Για να σας βοηθήσουμε να καλύψετε την οδοντιατρική φροντίδα που χρειάζεστε σας προσφέρουμε απλούς, ξεκάθαρους και βολικούς τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε τοις μετρητοίς, ανά επίσκεψη ή μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας ή μπορούμε να κάνουμε διακανονισμό πληρωμής με άτοκες ισόποσες δόσεις με πιστωτική κάρτα. Η πρώτη σας επίσκεψη, εφόσον αναλάβουμε τη θεραπεία σας, δε χρεώνεται.

 • 1

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια