ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Γνωρίστε μας

Σας καλωσορίζουμε θερμά και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον προς τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε πραγματικά ότι εδώ θα βρείτε μια χρήσιμη πηγή πληροφόρησης και θα περιηγηθείτε για να μάθετε περισσότερα για την αξία της στοματικής υγείας. 

  • Όπως θα διαπιστώσετε , έχουμε μια μοναδική προσέγγιση στην αντιμετώπιση των οδοντιατρικών προβλημάτων . Από την πρώτη σας επίσκεψη μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας, θα επωφεληθείτε από υψηλής ποιότητας οδοντιατρική περίθαλψη, με έμφαση στην αισθητική.
  • Η ομάδα μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών εξατομικευμένης φροντίδας σε ασθενείς όλων των ηλικιών , με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.
  • Ο κύκλος των εξωτερικών μας συνεργατών περιλαμβάνει εξειδικευμένους επιστήμονες, όπως ορθοδοντικό, γναθοχειρουργό, καθώς και 3 οδοντοτεχνικά εργαστήρια που καλύπτουν όλο το φάσμα της επανορθωτικής Οδοντιατρικής.
  • Γνωρίζουμε ότι κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, έτσι προσαρμόζουμε τις μεθόδους μας για να καλύπτουμε τις επιθυμίες του κάθε ατόμου καλύτερα.
  • Παράλληλα με την κύρια ιστοσελίδα, θα δημοσιεύουμε, σε τακτική βάση, πληροφορίες οδοντιατρικού ενδιαφέροντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ενημέρωση των επισκεπτών, των μελλοντικών ασθενών μας αλλά και όσων ήδη μας εμπιστεύθηκαν για τη φροντίδα υψηλής ποιότητας που παρέχουμε με συνέπεια.

 

  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για οποιαδήποτε απορία σας ή για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε προσωπικά.

 

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια