ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Εγγύηση και πιστοποιήσεις

Θέλουμε να αισθάνεστε ασφαλείς από κάθε πλευρά και αυτό αποτελεί για μας δέσμευση. Όπως θα διαπιστώσετε, είμαστε βέβαιοι για την ανθεκτικότητα των αποκαταστάσεων μας και υπερήφανοι για τις υπηρεσίες που  παρέχουμε σε εσάς και την οικογένειά σας. Στόχος μας δεν είναι μόνο να εξαλείψουμε κάποια οδοντιατρικά προβλήματα που πιθανόν έχετε, αλλά και να σας δείξουμε πώς να προλαμβάνετε τις ασθένειες δοντιών και ούλων , ώστε να είστε υγιείς και να γλιτώσετε περιττά έξοδα.

Η μακροπρόθεσμη επιτυχία της οδοντιατρικής θεραπείας που  σας προσφέρουμε εξαρτάται από την τακτική φροντίδα στο σπίτι και την εφαρμογή προγράμματος επανέλεγχων (check up) . H συχνότητα αυτών των  επισκέψεων εξαρτάται από την κατάστασή σας. Οι επισκέψεις αυτές μπορεί για παράδειγμα να είναι κάθε  3,  6  ή 12  μήνες, ανάλογα με τη στοματική υγεία σας. Με αυτό κατά νου, σας προσφέρουμε εγγύηση για τις οδοντιατρικές μας εργασίες  

Η διάρκεια της εγγύησης εξαρτάται από το είδος  και το υλικό της αποκατάστασης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει είναι η τήρηση του προγράμματος  επανέλεγχων που θα ανακοινωθεί  στον ασθενή έτσι ώστε να εξακριβώνεται  η καλή λειτουργία τους και να εντοπίζονται εγκαίρως οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να έχουν προκύψει.

Η εγγύηση μπορεί επίσης να μειωθεί ή να ακυρωθεί εφόσον :

  • Παραμελείται η στοματική υγιεινή
  • Δεν ακολουθούνται οι οδηγίες σωστής συντήρησης
  • Σε περίπτωση ζημιάς λόγω ατυχήματος, πχ πτώση μιας ολικής οδοντοστοιχίας στο έδαφος
  • Πραγματοποιηθούν επαγγελματικές παρεμβάσεις στις εργασίες μας
  • Προκύψει μια γενική ασθένεια που προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των οδοντικών ιστών (για παράδειγμα, διαβήτης ή επιληψία)

Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε υγιή τα δόντια σας για μια ζωή.

Ακολουθήστε μαζί μας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής  πατώντας like και share στη σελίδα μας στο Facebook

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια