ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Επείγοντα περιστατικά

Δεν υπάρχει χειρότερη αίσθηση από τον ισχυρό οδοντικό πόνο αν είστε αναγκασμένοι να περιμένετε μέχρι να εξεταστείτε. 
 
Στο Οδοντιατρείο μας λαμβάνουμε μέριμνα για να εξυπηρετούμε αυθημερόν και κατά προτεραιότητα τα έκτακτα και επείγοντα Οδοντιατρικά περιστατικά. Καλέστε στο 69744646001 
 
  • Μπορείτε να μας καλέσετε  τη στιγμή που αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα οδοντιατρικής φύσης.
  • Προσπαθήστε να μας περιγράψετε όσο μπορείτε  πιο αναλυτικά την κατάστασή και να είστε βέβαιοι ότι οι οδηγίες μας θα σας γλιτώσουν από άσκοπη ταλαιπωρία.
  • Σε κάθε περίπτωση, μην καταφεύγετε σε γιατροσόφια όπως για παράδειγμα τοποθέτηση αλκοολούχων υγρών επάνω στα ούλα, ούτε λήψη φαρμάκων όπως αντιβιοτικά,  γιατί πιθανόν να υπάρξουν παρενέργειες και ο πόνος να αυξηθεί.
  • Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ισχυρός πόνος οδοντικής αιτιολογίας και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα όπως το οίδημα (πρήξιμο) και η αιμορραγία έχουν συνήθως σοβαρά αίτια , επομένως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα για να αποτραπεί η μη αναστρέψιμη βλάβη που μπορεί να προκύψει.

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια