ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Οδοντιατρικά νέα

Υπερλεύκανση

Η λεύκανση έχει γίνει πλέον της μόδας και αποτελεί μια τεχνική ενίσχυσης του χαμόγελου που γίνεται εύκολα γρήγορα και  ανώδυνα.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής πρόκειται για τη συχνότερη αισθητική παρέμβαση στα δόντια. Τα περισσότερα προϊόντα λεύκανσης είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, ωστόσο εάν το παρακάνετε τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα.

Πολύ συχνά, παρατηρώντας για παράδειγμα τα δόντια των αστέρων του κινηματογράφου, όσων εργάζονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, τραγουδιστών , ακόμη και ανθρώπων που δεν είναι γνωστοί στο πλατύ κοινό αναρωτιόμαστε: μήπως το έχουν παρακάνει;

 Η κατάχρηση προϊόντων λεύκανσης  μπορεί να προκαλέσει μια κατάσταση που ονομάζεται υπερλεύκανση. Με τον όρο εννοούμε την υπερβολική έκθεση των δοντιών  σε λευκαντικούς παράγοντες και πέρα από την αφύσικα λευκή εικόνα που μπορεί να προσδώσει στο χαμόγελο σας μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στα δόντια (μερικές φορές μόνιμη) , βλάβη στην αδαμαντίνη (σμάλτο) και εγκαύματα στα ούλα. Για τους παραπάνω λόγους είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε έναν Οδοντίατρο που θα μπορέσει υπεύθυνα και αποτελεσματικά να σας βοηθήσει, θα ελέγχει το αποτέλεσμα και θα σας αποτρέψει από το να συνεχίσετε όταν κρίνει ότι θα είναι βλαπτικό.

Τα προϊόντα του εμπορίου επειδή έχουν κατά κανόνα πολύ χαμηλότερη συγκέντρωση σε λευκαντικούς παράγοντες από τα  λευκαντικά επαγγελματικής χρήσης, συνήθως δεν προσδίδουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις πρώτες απόπειρες εφαρμογής με αποτέλεσμα την συνεχή επανάληψη της,  γεγονός που μπορεί να προκαλέσει υπερλευκανση.  Εξάλλου, οι νάρθηκες εμπορίου δεν ταιριάζουν απόλυτα και ενδέχεται να προκαλέσουν υπερχείλιση του λευκαντικού το οποίο αν απλωθεί στα ούλα θα προκαλέσει παροδικό χημικό έγκαυμα.

Ακολουθήστε μαζί μας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής  πατώντας like και share στη σελίδα μας στο Facebook

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια