ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Οδοντιατρικά νέα

Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στην Οδοντοθεραπεία

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε σήμερα, η Οδοντιατρική πρόληψη παραβλέπεται.

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε οικονομική αδυναμία ή σε ανασφάλεια από το φόβο μελλοντικής απώλειας χρημάτων ή εργασίας. Ως αποτέλεσμα, η κύρια αιτία της επίσκεψης σε ένα οδοντιατρείο είναι η εμφάνιση ενός επείγοντος περιστατικού. Είναι ωστόσο γνωστό ότι η στοματική υγιεινή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της διατήρησης καλής γενικής υγείας.

 Είναι επίσης σαφές ότι η προληπτική οδοντιατρική κοστίζει φτηνότερα από την επανορθωτική επομένως είναι σφάλμα να αναβάλλεται η επίσκεψη για μελλοντικό χρόνο μιας και τότε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα προβλήματα θα έχουν αυξηθεί και η οικονομική δαπάνη που θα κληθεί να πληρώσει ο ασθενής θα είναι αρκετά υψηλότερη και συχνά δυσβάσταχτη.

Ο τακτικός οδοντιατρικός έλεγχος και ο επαγγελματικός καθαρισμός των δοντιών μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα διότι τα μελλοντικά προβλήματα αποτρέπονται ή εντοπίζονται στην αρχική τους φάση οπότε και είναι ευκολότερο να αντιμετωπιστούν. 

Ακολουθήστε μαζί μας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής  πατώντας like και share στη σελίδα μας στο Facebook

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια