ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Οδοντιατρικά νέα

Δέκα σημεία για το χαμόγελο που ίσως δε γνωρίζετε.1. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ : όσοι κοιτάζουν άλλους να χαμογελούν δυσκολεύονται να παραμείνουν συνοφρυωμένοι,  και είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν σε ένα χώρο χαμογελώντας προκαλούν, αντιδραστικά, περισσότερα χαμόγελα

2. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ : κάθε φορά που αισθανόμαστε αγχωμένοι ή κουρασμένοι , αυτό καταγράφεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο μας , με το χαμόγελο ωστόσο παράγεται η ουσία ενδορφίνη, που δρα αγχολυτικά στον οργανισμό μας και μειώνει το αίσθημα κούρασης.

3. Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ, σε αντίθεση με άλλες συμπεριφορές και αντιδράσεις που είναι επίκτητες, δηλαδή τις αφομοιώνουμε μετά την αλληλεπίδραση μας με το περιβάλλον όσο μεγαλώνουμε

4. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ : έχει αποδειχθεί ότι η ευθυμία βοηθά στην ισχυροποίηση της άμυνας του οργανισμοί και επομένως μπορούν να καταπολεμηθούν αποτελεσματικότερα διάφορες παθήσεις που μπορεί να τον προσβάλλουν

5. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. Επίσης είναι αποδεδειγμένο ότι χειρίζονται καλύτερα την οπτική επαφή.

6. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΦΡΥΩΜΑ γιατί ενεργοποιούνται λιγότεροι μύες.

7. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 19 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ : οι ειδικοί τα έχουν χωρίσει σε δυο κατηγορίες, τα Ευγενικά, που είναι ευκολότερο να πραγματοποιηθούν και τα Ειλικρινή, που χρησιμοποιούν περισσότερους μύες και θεωρούνται δυσκολότερα.

8. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ MAKE UP. Σύμφωνα με διάφορες έρευνες, το 70 % των ερωτηθέντων ανδρών δήλωσαν ότι θεωρούν πιο ελκυστική μια αμακιγιάριστη γυναίκα που χαμογελά παρά το αντίθετο.

9. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 53 ΜΥΕΣ.

10. ΤΟΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.  Αφήνει μια θετική εντύπωση διαρκείας και μας κάνει πιο συμπαθητικούς.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: το χαμόγελο είναι το παγκόσμιο σύμβολο της ευτυχίας. Προσπαθήστε  να χαμογελάτε όσο συχνότερα μπορείτε !

 

Ακολουθήστε μαζί μας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής  πατώντας like και share στη σελίδα μας στο Facebook

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια