ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Περιστατικό του μήνα

Ασθενής ετών 44 προσήλθε στο οδοντιατρικό κέντρο για θεραπεία  και αισθητική αξιολόγηση προκειμένου να βελτιώσει το χαμόγελό του. 
 
Ο κλινικός και ακτινογραφικός έλεγχος αποκάλυψε μια σειρά από προβλήματα όπως γενικευμένη ουλίτιδα, αρχόμενη περιοδοντίτιδα, τερηδονισμό των δοντιών, διαβρώσεις, αποτριβές και δυσχρωμία
 
Το σχέδιο θεραπείας περιελάμβανε :
α) θεραπεία των δοντιών
β) θεραπεία της ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας
γ) αισθητική αποκατάσταση.
 
Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά, την πρώτη φάση της αισθητικής αποκατάστασης, που αποφασίστηκε , κατόπιν συνεννόησης με τον ασθενή, να γίνει με γέφυρα μεταλλοπορσελάνης 4 τεμαχίων στους άνω τομείς. Έχει προηγηθεί αντιμετώπιση της ασθένειας των ούλων και παράλληλα αντιμετωπίζονται τα οδοντικά προβλήματα σε άλλες περιοχές. Το περιστατικό θα ολοκληρωθεί με την αισθητική αποκατάσταση και των υπολοίπων δοντιών.   
 
 
 
Η αρχική εικόνα του χαμόγελου Η ενδοστοματική αρχική κατάσταση Η γέφυρα πορσελάνης τοποθετημένη
 
                                                                                                                       
Η παραμέληση της στοματικής υγείας προκαλεί ασθένειες των δοντιών και των ούλων που με την πάροδο του χρόνου επιδεινώνονται. Αυτό συνεπάγεται αυξημένο κόστος, μεγαλύτερη ταλαιπωρία , χρονοβόρες διαδικασίες και κίνδυνο απώλειας δοντιών. 
 
 

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια