ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Πρώτη επίσκεψη

Η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν για όλους τους ασθενείς που θα μας εμπιστευτούν για τη θεραπεία τους.

Η ομάδα μας  είναι  σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένη, ποιοτική, ανώδυνη και προσιτή  οδοντιατρική περίθαλψη.

Αρχικά συμπληρώνουμε πλήρες Ιατρικό και Οδοντιατρικό ιστορικό και ακολουθεί σχολαστικός κλινικός έλεγχος της στοματικής σας κοιλότητας. Εάν κριθεί αναγκαίο, θα βγάλουμε ενδοστοματικές ακτινογραφίες .

Εφόσον το περιστατικό αξιολογηθεί ως επείγον η θεραπεία θα ξεκινήσει άμεσα και κατά προτεραιότητα.

Σε περιστατικά που αφορούν αισθητική αποκατάσταση,

  • θα προχωρήσουμε σε καταγραφή της αρχικής εικόνας του χαμόγελου σας με τη χρήση ενδοστοματικής κάμερας ή ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής,  και λήψη αποτυπωμάτων των δοντιών σας.
  • Με τη βοήθεια υπολογιστή και με βάση το εκμαγείο που θα κατασκευαστεί από το οδοντοτεχνικό εργαστήριο, μπορούμε να σας δείξουμε σε προσομοίωση το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που θα προκύψει και μάλιστα πριν προχωρήσουμε στην θεραπεία.
  • Με τον τρόπο αυτό θα έχετε από την αρχή μια σαφή εικόνα που μορφολογικά προσομοιάζει  την τελική  εργασία που θα τοποθετηθεί , προκειμένου  να εκφράσετε τη γνώμη σας και να δώσετε τη συγκατάθεσή σας.


Μόλις ολοκληρωθεί η εξέταση

  • θα συζητήσουμε για πιθανές εναλλακτικές λύσεις και θα σας δοθεί εάν το επιθυμείτε γραπτώς ένα γενικό σχέδιο θεραπείας .
  • Θα σας ανακοινωθεί με σαφήνεια το ύψος της δαπάνης για την επιλεγμένη θεραπεία και θα συμφωνήσουμε για έναν τρόπο πληρωμής που σας είναι προσιτός .

Αρκετά ταμεία με τα οποία είμαστε συμβεβλημένοι καλύπτουν τμήμα του κόστους των οδοντιατρικών  εργασιών.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε σχετική ενημέρωση.

Αντιμετωπίζοντας άμεσα τα οδοντιατρικά περιστατικά  και παρέχοντας οδηγίες  για τη  διατήρηση της υγείας του στόματος , εξασφαλίζουμε ότι δε θα προκύψουν σοβαρότερα και πιο κοστόβόρα  προβλήματα στο μέλλον.

Ακολουθήστε μαζί μας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής  πατώντας like και share στη σελίδα μας στο Facebook

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια