ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Φιλοσοφία

Θέλω να σας απευθύνω ένα θερμό καλωσόρισμα στο Οδοντιατρικό μας κέντρο, που ιδρύθηκε το 1999 στη Βέροια και είναι προσανατολισμένο στην αισθητική και την Οδοντιατρική πρόληψη.
 
Εν συντομία, η φιλοσοφία της πρακτικής μας είναι η εξής :

  • Αντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή ξεχωριστά, με αξιοπρέπεια και σεβασμό και επενδύουμε σε μία μακροχρόνια σχέση που  βασίζεται στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη.
  • Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πιο σημαντική ευθύνη του γιατρού είναι η ικανότητα να διαγνώσει σωστά μία πάθηση και να ενημερώσει, με  και εντιμότητα, τον ασθενή για τις επιλογές του.
  • Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα της πρακτικής  μας και επιδιώκουμε να κάνουμε την επίσκεψή σας μια ευχάριστη εμπειρία.
  • Ως επαγγελματίες της στοματικής υγείας φροντίζουμε να αισθάνεστε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι είμαστε μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη.
  • Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιδιώκουμε, έχουμε δεσμευτεί για  συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση.
  • Ενημερωνόμαστε τακτικά για τις νέες μεθόδους αισθητικής και λειτουργικής αποκατάστασης και διαθέτουμε πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό, που απαιτείται σε ένα σύγχρονο οδοντιατρείο.

    Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ερωτήσεις ώστε να αποφασίσετε με βεβαιότητα πώς θα προχωρήσουμε.

    Αν επιλέξετε το οδοντιατρικό κέντρο DONTIA για τη φροντίδα των δοντιών σας θα σας δώσουμε ένα λόγο να χαμογελάτε!

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια