ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Χαρίστε χαμόγελα

 
ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΕΡΑ.... 
(ΑΝΩΝΥΜΟΣ)
(ΑΝΩΝΥΜΟΣ)

 
Η παραμέληση των παιδιών, η διάλυση του οικογενειακού ιστού και η  ενδοοικογενειακή σωματική και ψυχολογική βία εξακολουθούν δυστυχώς να είναι διαδεδομένα φαινόμενα, πολύ δε περισσότερο σε αυτήν την περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε. 

Η ομάδα μας προσπαθεί να συμβάλλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της και στο πλαίσιο του δικού της επιστημονικού πεδίου, στην αποκατάσταση του χαμένου χαμόγελου αυτών των παιδιών. Είμαστε μέλη και ενεργοί εθελοντές του συλλόγου "Πρωτοβουλία για το παιδί", ο οποίος ιδρύθηκε στη Βέροια το 2008 . Ο σύλλογος προσφέρει περίθαλψη, υλική βοήθεια και κοινωνικο - ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά και τις οικογένειες που την έχουν ανάγκη. 
 
Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί δικαιούται να χαμογελά. Εάν επιθυμείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες ή  να χαρίσετε κι εσείς ένα χαμόγελο , επισκεφθείτε τον σχετικό ιστότοπο http://www.propaidigr.org
 
Ακολουθήστε μαζί μας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής  πατώντας like και share στη σελίδα μας στο Facebook

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια