ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23310 63010 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Γενικά

Η χειρουργική στόματος, σε αντίθεση ίσως με ότι νομίζετε , δεν απαιτεί γενική αναισθησία ούτε παραμονή σε νοσοκομειακό περιβάλλον.Στην πραγματικότητα, περιλαμβάνει διαδικασίες που κατά κανόνα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο οδοντιατρείο .
 
Οι  χειρουργικές επεμβάσεις στην περιοχή του στόματος  γίνονται για να θεραπευτεί ένα ευρύ φάσμα ασθενειών αλλά και σε περιπτώσεις όπως οι ακόλουθες :
  • Για  να σωθεί  ένα ή περισσότερα δόντια που έχει προσβληθεί από βαριά φλεγμονή ή επιπλοκές
  • Για να αφαιρεθεί ένα ή περισσότερα δόντια όταν κάθε προσπάθεια συντηρητικής αντιμετώπισης έχει αποτύχει 
  • Για να  δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό "υπόστρωμα" για περαιτέρω προσθετικές αποκαταστάσεις ή για τοποθέτηση εμφυτευμάτων .
Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και κατά κανόνα δεν προκαλεί κατά τη διάρκειά της πόνο στο ασθενή.
 
Ο Οδοντίατρος Λουίζος Χριστοδουλίδης ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του εργαστηρίου Εξακτικής, Ακτινοδιαγνωστικής και Εμφυτευματολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι εξειδικευμένος στη χειρουργική στόματος. Μπορείτε, εάν επικοινωνήσετε τηλεφωνικά,  να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο Οδοντιατρείο. 
 
Γνωρίζουμε ότι η προοπτική της κάθε είδους επέμβασης στην περιοχή του στόματος μπορεί να είναι ανησυχητική. Για το λόγο αυτό θα εξηγήσουμε προσεκτικά τη διαδικασία στους ασθενείς μας για να βεβαιωθούμε ότι καταλαβαίνουν τι θα συμβεί. Δίνουμε, επίσης, αναλυτικές οδηγίες για πριν και μετά την επέμβαση, ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένοι.

Συνδεθείτε μαζί μας

 

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  23310 63010
  23310 63010
  Μητροπόλεως 41 Βέροια